top of page

Ontmoet de Masseurs

IMG_8099.JPG

 Tim & Silvia

Hoe Tim begon..
 
Vroeger
Bij ons thuis werd er vroeger altijd al veel gemasseerd. Heerlijk vond ik dat en ik betaalde mijn zusje dan ook regelmatig een gulden om weer even gemasseerd te worden.
 

Enthousiast

Toen ik Silvia leerde kennen merkte ik hoe leuk ik het eigenlijk vond en hoe lekker het is als iemand precies weet waar de spieren lopen en hoe deze aangepakt moeten worden. Dat wilde ik ook leren!

 

Opleiding

Hierdoor ben ik ook de opleiding sport- en ontspanningsmassage gaan volgen en ik kan met trots zeggen dat ik in mei 2015 mijn opleiding met succes heb afgerond.

Masseren doe ik met veel plezier en volgens Silvia ben ik een natuurtalent. Hopelijk kom ik je snel tegen in onze mooie praktijk!

 

Tim 

Hoe Silvia begon...

 

Het begin

Zo’n 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met de sport- en ontspanningsmassage. Ik merkte dat de juiste balans tussen bezig zijn met je hoofd, en af en toe ook even tijd voor jezelf nemen om naar je lichaam te luisteren ontzettend belangrijk is. Als deze balans goed is, voel je je energiek en sterk. Je hebt lol in  de dingen die je doet en je kunt de wereld aan. Klachten verminderen of verdwijnen zelfs.                  

 

Op koers                     

Helaas leiden we allemaal een druk bestaan, waardoor deze balans wel eens zoek raakt. Een Massageafspraak kan je helpen te ontspannen en kan een middel zijn om tijd voor jezelf in te bouwen. Je kunt je weer even opladen en koers bepalen. Even totale ontspanning. Heerlijk!

 

Opleiding

Omdat ik mensen dit ook graag wilde bieden, ben ik bij Kollaart in Haarlem de opleiding tot sport- en ontspanningsmasseuse gaan doen. Dit is een door het NGS erkende opleiding. Mijn diploma heb ik in 2006 behaald.

 

In de praktijk

Sindsdien masseer ik met veel toewijding en plezier. Ondertussen kan ik zeggen dat ik door mijn ervaring het vak in de vingers heb gekregen. Maar dit kun jij natuurlijk het beste zelf beoordelen!

Ik hoop je snel te zien in onze praktijk!

 

Silvia 

Silvia is momenteel gestart met een nieuw bedrijf over hoogsensitiviteit.

www.voelwijzer.nl

De massages van Silvia zijn op dit niet in te plannen

 

 

bottom of page