• Zwanger

  Je zwangerschap is een mooie tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en je te laten verzorgen.Een zwangerschapsmassage is een fijne manier om je batterij weer op te laden.

  Eventuele spanningen worden losgelaten en er komt ruimte voor nieuwe energie. Op de verwarmde massagetafel ontspan je op een diep niveau. Je lichaam schakelt om van haast naar rust.

  Tijdens je zwangerschap kun je last hebben van allerlei kwaaltjes. Zwangerschapsmassage helpt je je fitter te voelen. Het verlicht hoofdpijn en vermindert bekken-, rug-, nek- en schouderklachten, kuitkramp, zorgt voor vochtafdrijving en een betere nachtrust.

 • Massages

  Je bent in veilige handen; ik ben specialist op het gebied van zwangerschapsmassage. Met mijn vakkennis kan ik je helpen. Ik weet hoe slopend korte nachten kunnen zijn, hoe fijn het is om slippers te dragen, hoe lekker het is als je straks je gewone kleding weer aan kunt, hoe bijzonder de schopjes van je kindje zijn en hoe spannend de 20-weken echo is.

  Een zwangerschapsmassage is dan ook geen gewone massage. Ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent. In mijn praktijk draait alles om jou. Ik zorg voor een rustige en veilige omgeving, een goede uitleg en een luisterend oor, zodat jij kunt genieten en ontspannen. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt, daar stemmen we de massage op af. Want niet één zwangerschapsmassage is hetzelfde, dat weet ik door jarenlange ervaring. Leuk als je jouw partner meeneemt. Zo kan hij tijdens de massage meekijken en helpen, om het thuis nog eens zelf te oefenen. Lekker toch!

neem je

partner mee

Massagekwestie verzorgt sportmassage ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage in onze praktijk in Heemskerk Daarnaast beschikken wij over een mobiele massagetafel om u thuis of op een andere locatie van dienst te kunnen zijn.
Contact Massagekwestie:
Tim Beeldman en Silvia Welp  06 10014 799  info@massagekwestie.nl                     van Bronckhorststraat 2 1962 TV Heemskerk